Leslokaties

De cursussen worden gegeven in Amsterdam (hoofdvestiging), Utrecht (Brauhaus), Den Haag (The Penthouse), Breda (Seats2Meet) en Elst (Droom!). Op deze pagina vindt u routebeschrijvingen naar en sfeerimpressies van deze moderne leslokaties.
pijl

Hoofdlokatie AMSTERDAM

Streep

Sem Presserhof 108, 1087 JG Amsterdam

MET HET OPENBAAR VERVOER
Accordion Arrow
Je reist met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station met tram 26 in 18 minuten naar halte Lumièrestraat op IJburg. Vandaar is het 1 minuut lopen naar ons leslokaal.
VANUIT DEN HAAG / WASSENAAR / LEIDEN
Accordion Arrow
Je rijdt via de A4/E19 richting Amsterdam en vervolgt op de A10 (Ring Zuid). Neem vanaf de A10 afrit s114 (Zeeburg) naar de IJburglaan. Volg de IJburglaan en sla linksaf naar de Lumièrestraat. Parkeer je auto in deze straat.
VANUIT ZAANDAM / ALKMAAR
Accordion Arrow
Volg de provinciale wegen N244 en N246. Vervolg dan vanaf de A8 naar de A10 (Ring Noord). Neem vanaf de A10 afrit s114 (Zeeburg) naar de IJburglaan. Volg de IJburglaan en sla linksaf naar de Lumièrestraat. Parkeer je auto in deze straat.
VANUIT UTRECHT
Accordion Arrow
Vanuit Utrecht zijn er 2 opties:
a) je rijdt via de A2 richting Amsterdam en vervolgt op de A10 (Ring Oost). Neem vanaf de A10 afrit s114 (Zeeburg) naar de IJburglaan. Volg de IJburglaan en sla linksaf naar de Lumièrestraat. Parkeer je auto in deze straat.
b) je rijdt via de A27 en de A1 richting Amsterdam. Neem afslag 2 (Diemen) en voeg in op de Diemerpolderweg, de s114. Vervolg de s114 naar de Muiderlaan en sla rechtsaf naar de Lumièrestraat.  Parkeer je auto in deze straat.
PARKEREN
Accordion Arrow
Parkeren is mogelijk in de Lumièrestraat of in een van de zijstraten. Van maandag tot en met zaterdag (9.00–19.00 uur) bedraagt het parkeertarief € 3,90 per uur. Je kunt bij de parkeerautomaten ook een dagkaart aanschaffen en pinnen of betalen met een credit­card na invoer van het kenteken van je auto. Uiteraard ook met een parkeerapp. Na 19.00 uur en op zondag is parkeren gratis.
Tip: Goedkoop parkeren kun je bij de AH op de IJburglaan op 7 minuten loopafstand.
Lunchverdieping op grote hoogteLeslokaalDe Haagse TorenLeslokaal

THE PENTHOUSE DEN HAAG

Streep

Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag (bij station HS)

MET HET OPENBAAR VERVOER
Accordion Arrow
The Penthouse is gevestigd in de Haagse Toren. Deze ligt direct naast Station Den Haag Hollands Spoor. U kunt alle lijnen van het openbaar vervoer gebruiken die voor of naast het station stoppen: trams 1, 9, 11, 12, 15, 16 en 17 of bus 22, 26 en 27.
VANUIT AMSTERDAM
Accordion Arrow
Volg de A4/E19 en neem de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenk­viaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­­ming is aan uw rechter­hand.
VANUIT UTRECHT
Accordion Arrow
Neem de A12 en rijdt door tot de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenk­­viaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­ming is aan uw rechter­hand.
VANUIT BREDA
Accordion Arrow
Ga de A16/A58/E19/E312 op in Breda West. Ga verder op de A16. Neem de A13/E19 naar de Schenk­kade in Den Haag. Neem de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenkviaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­ming is aan uw rechter­hand.
PARKEREN
Accordion Arrow
Parkeren kan in de parkeer­garage van de Haagse Toren, direct tegen­over de hoofdingang aan de Hofwijckstraat.
Leslokaal 'de Kas'Leslokaal 'de Kas'Leslokaal 'de Kas'Leslokaal 'de Kas'

BRAUHAUS UTRECHT

Streep

Westerkade 30, 3511 HC Utrecht

MET HET OPENBAAR VERVOER
Accordion Arrow
Het Brauhaus ligt op loop­afstand van NS Station Utrecht Vaartsche Rijn.
VANUIT AMSTERDAM
Accordion Arrow
Volg de A2 naar Leidsche Rijn, Utrecht. Neem afrit 6 t/m 8 vanaf de A2. Ga verder op de Dominee Martin Luther King­laan. Neem de Weg der Verenig­de Naties, Over­ste Den Ouden­laan, Kon. Wilhelminalaan en Vondellaan naar de Westerkade 30 in de binnenstad.
VANUIT HILVERSUM
Accordion Arrow
Volg de A27 naar Oost, Utrecht. Houd dan de rechter rijstrook bij het knooppunt Rijnsweerd aan om de borden A28 richting Rijnsweerd te volgen. Ga verder op de Water­linieweg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30 in de binnen­stad.
VANUIT ARNHEM
Accordion Arrow
Volg de A12 naar de Baan van Fectio in Bunnik. Neem afrit 19-Bunnik vanaf de A12.  Ga verder op de Baan van Fectio en eem de N411 en Koningsweg naar de Westerkade 30.
VANUIT BREDA
Accordion Arrow
Neem de A59 en A27 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem de afrit A12/E30 vanaf de A27. Ga verder op de Waterlinie­weg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30.
VANUIT AMERSFOORT
Accordion Arrow
Ga de A28 op in Leusder­kwartier vanaf de Utrechtse­weg, Kersen­baan en Arnhemseweg-Zuid. Volg de A28 naar de Waterlinieweg in Oost, Utrecht. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubens­laan en Venus­laan naar de Westerkade 30.
VANUIT DEN BOSCH
Accordion Arrow
Ga de A59 op vanaf de Ham­baken­weg. Neem de A2/E25 en A27 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem de afrit A12/E30 vanaf de A27. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubenslaan en Venus­laan naar de Westerkade 30.
PARKEREN
Accordion Arrow
U kunt op de Westerkade parke­ren of in parkeer­garage Vaart­sche Rijn, Baden Powellweg 103, dat onder het NS-station ligt.
Gebouw Mazars/Seats2MeetLunchruimteLesruimteLeslokaal

SEATS2MEET BREDA

Streep

Accountants- en belasting­advies­kantoor Mazars, Druivenstraat 1, 4816 KB Breda

MET HET OPENBAAR VERVOER
Accordion Arrow
Vanaf NS-station Breda neem je buslijn 126 of 127 rich­ting Oosterhout/ Geer­trui­denberg. Je stapt uit bij de halte Nieuwe Kadijk (ter hoogte van het T-Mobile-kantoor). Ver­volgens loop je circa 150 meter over het fietspad terug. Je gaat links de Druiven­straat in. Aan je linker­kant ligt ons kantoor. De totale looptijd is ± 4 minuten.
VANUIT ROTTERDAM
Accordion Arrow
Op de A16 neem je afrit 17, Prinsen­beek/Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten linksaf en volg je de richting Hoge Vucht / Tilburg / Utrecht. Na de brug over het water (de Mark) ga je bij de 5e verkeers­lichten rechtdoor. Ver­vol­gens ga je de 1e straat rechts (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druiven­straat.
VANUIT ANTWERPEN
Accordion Arrow
Op de A16 neem je afrit 17, Prinsenbeek/Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en volg je richting Hoge Vucht / Tilburg / Utrecht. Na de brug over het water (de Mark) ga je bij de 5e ver­keers­lichten rechtdoor. Ver­volgens ga je de 1e straat rechts (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druiven­­straat.
VANUIT UTRECHT
Accordion Arrow
Op de A27 neemt je afrit 16, Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeers­lich­ten rechtsaf en volg je richting Breda. Na de 1e verkeerslichten houd je bij de 2e verkeerslichten rechts aan richting Teteringen, de Nieuwe Kadijk op. Na de 1e verkeers­lichten op deze weg ga je na ongeveer 200 meter de 1e straat links (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druiven­straat.
VANUIT TILBURG/EINDHOVEN
Accordion Arrow
Op de A27 neem je afrit 16, Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslich­ten linksaf en volg je richting Breda. Na de 2e verkeerslichten houd je bij de 3e verkeerslichten rechts aan richting Tete­ringen, de Nieuwe Kadijk op. Na de 1e verkeerslichten op deze weg ga je na ongeveer 200 meter de 1e straat links (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druiven­straat.
PARKEREN
Accordion Arrow
Rondom het pand is volop parkeer­gelegenheid en ook langs de kant van de weg kan geparkeerd worden.

droom! elst

Streep

Nieuwe Aamsestraat 32, 6662 ND Elst

MET HET OPENBAAR VERVOER
Accordion Arrow
'DROOM! de Aam' ligt op 6 minuten loop­afstand van NS Station Elst.
VANUIT AMSTERDAM
Accordion Arrow
Neem de A1, A30, A12 en A50 naar de Cora Baltussenallee/N837 in Heteren. Neem dan afrit 18-Heteren vanaf de A50. Vervolg de N837 en neem de Grote Molenstraat naar de Nieuwe Aamsestraat 32.
VANUIT DEN BOSCH
Accordion Arrow
Neem de A59 en vervolgens de A50. Neem afrit 38-Elst vanaf de A15 neem de Rijksweg Zuid, Olympiasingel en Industrieweg naar de Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst.
VANUIT ARNHEM
Accordion Arrow
Neem de Nijmeegseweg richting Elst. Neem afrit Elst vanaf de A325.
VANUIT EINDHOVEN
Accordion Arrow
Neem de A50 naar de Rietgraaf in Nijmegen-Noord, Nijmegen. Neem afrit 38-Elst vanaf de A15. Vervolg op de Rijksweg Zuid, Olympiasingel en rijd richting Industrieweg naar de Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst.
PARKEREN
Accordion Arrow
U kunt zowel gratis parkeren op de parkeerplaats van DROOM! als op de P+R Station Elst. Dit is op 6 minuten loopafstand van het DROOM! gebouw.